circus barani nederland

Het sprookje van Circus Gorinchem

Velen van ons worden wakker, doen hun dagelijkse ochtendroutine – ontbijten, tandenpoetsen, aankleden – en vertrekken naar hun werk. Vijf dagen per week dezelfde omgeving, daar is overigens ook niks mis mee!

Maar er zijn ook altijd mensen die hun leven net even anders leven dan de ‘gemiddelde Nederlander’. Wakker worden in ‘Dreamland’.

Je kunt het leven doorkomen met veilige, vertrouwde keuzes of je kunt net even wat meer risico nemen. Lopen over een dunne draad, hoog in de toppen van een circustent. “Je lijkt wel knettergek”. Het schattige olifantje, Dombo met de grote oren, een heuse Disney classic, week af van ‘het normale’. Maar door een sprong in het diepe te wagen kwam hij erachter dat hij kon vliegen. Zijn oren ontvouwden zich als vleugels en Dombo vloog door de circustent heen. Een sprong in het diepe kan soms geweldige avonturen meebrengen, verborgen talenten komen tot leven.

“Little one when you play
Pay no heed to what they say
Let your eyes sparkle and shine
Never a tear baby of mine”  – Dumbo’s sadness liedje van Betty Noyes

Let niet op wat ze zeggen, laat je ogen sprankelen, maak je niet druk om wat mensen vinden; volg je hart.

Circusartiesten reizen vandaag de dag nog steeds van ‘hot naar her’ om hun magische acts met mensen te delen. Ze leven hun leven net even anders, maar vol passie. Er was eens een wel heel bijzonder familie, zij begonnen hun eigen familiecircus ‘Barani’, reden hun eigen koers en vertrokken naar de mooiste vestingstad van Nederland

Het sprookje van circus Gorinchem

Hooggeëerd publiek opgelet; circus Gorinchem

29/10/2021 – Gorinchem

Op het grasveld van Buiten de Waterpoort staan de roodgele tenten van familiecircus Barani opgetuigd. Jonglerende acrobaten, grappige acts van een clown en – uiteraard – viervoeters met speciale talenten. Eindelijk is het weer zover; circus in Gorinchem.

Klein maar fijn

Familiecircus Barani zet dit jaar voet aan wal in Gorinchem en heeft voor ieder wat wils. De wagens van dit circus tourden eerst nog mee met die van een ander circus. Inmiddels bestaat het circus 10 jaar en nu rijden ze hun eigen koers. Er zullen spectaculaire acts te zien zijn zoals jongleren, luchtacrobatiek en messen werpen. Vergeet ook je lolbroek niet aan te doen want je zult gegarandeerd lachen tijdens de unieke clownsact. Ga jij ook een bezoekje brengen aan dit kleine maar fijne circus in Gorinchem?

Kaartje kopen circus Gorinchem

De kassa is op speeldagen geopend van 11 tot 12 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Je kunt € 2,00 korting op je kaartje krijgen – wie wil dat nou niet – via de website van circus Barani. Let op: je kunt alleen cash betalen bij de kassa.

 

Circus Gorinchem

Circus Gorinchem

 

Update: Bekijk hieronder de sfeerimpressie van Circus Barani 2021 door GorkumTV!