LimonadeBrigade Gorinchem

 

LimonadeBrigade in Gorinchem

 

LimonadeBrigade Gorinchem weer van start

Afgelopen vrijdag 28 januari zag de LimonadeBrigade in Gorinchem weer daglicht: Het Mamacafé vond plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt. Ook zin om andere moeders te ontmoeten en verhalen en tips uit te wisselen? Kom 4 februari tussen 10:00 en 12:00 eens kijken – toegang is gratis. Op diezelfde dag kun je ook terecht bij Ouder-Kind Inloop Rozenobel (voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar oud). Wil je al eerder met je kind op stap, dan kun je overwegen morgen 2 februari, eveneens van 10:00 tot 12:00, het Peutercafé te bezoeken. Check voor activiteiten op latere data de agenda van de Brigade.

 

Coronamaatregelen

Een fijne kans om bij te kletsen, maar natuurlijk moet de Limonadebrigade enkele coronamaatregelen voorschrijven. Anderhalve meter afstand houden, een vaste zitplaats aanhouden, een mondkapje dragen als je je verplaatst, en thuisblijven bij klachten. De evenementen bieden ruimte voor 15 personen. Ook heb je géén QR-code nodig om aanwezig te zijn en je hoeft ook niet te reserveren. Veel makkelijker kunnen ze het niet maken in deze tijd.

Voor actuele informatie kun je terecht op de Facebookpagina van de Brigade.

 

Zien, horen, leren

Heb je dus behoefte aan een beetje contact met andere moeders, trek er dan op uit met je kleine. Het is voor jonge kinderen belangrijk om anderen te ontmoeten, te zien, te horen en met elkaar te spelen. Zo leren ze en ontwikkelen ze zich.

 

Opvang & Onderwijs

Meer informatie over activiteiten voor kinderen, met name gerelateerd aan Opvang & Onderwijs? Houd het platform in de gaten, want je vindt er een lijst met instellingen als scholen en opvangcentra, een handige kaart met hun locaties én een evenementenlijst om eens goed door te nemen als je behoefte hebt aan informatie en/of contact, voor jou of voor je kind.