Woonwinkel Gorinchem De Verzamelkramer

 

Woonwinkel in Gorinchem
Opening De Verzamelkramer

Vintage woonwinkel in Gorinchem: De Verzamelkramer

Aankomende zaterdag 30 april opent een nieuwe vintage woonwinkel in Gorinchem haar deuren. Bij de Verzamelkramer vind je een mooie verzameling vintage woonmeubels en woonaccessoires uit de jaren 50, 60, 70 en 80!

Verzamelaar Jelle Fousert

Professionele verzamelaar Jelle Fousert is het kloppend hart van De Verzamelkramer. In de winkel kan hij zijn passie voor verzamelen volledig kwijt. In een persbericht laat hij weten al van kinds af aan een passie te hebben voor objecten uit het verleden. Op 30 maart liet hij op de Instagrampagina van De Verzamelkramer weten dat hij de sleutel in ontvangst mocht nemen.

Sleuteloverdracht De Verzamelkramer

Jelle Fousert neemt de sleutel van ‘zijn Verzamelkramer’ in ontvangst.

Hergebruik van materialen

Jelle laat zich ook uit over het hergebruik van materialen. Over zijn geliefde vintage objecten zegt hij: “Ze zijn vaak handgemaakt en bedoeld om een heel leven mee te gaan. Ik geloof dat het hergebruiken van objecten in de toekomst veel meer de standaard wordt. Verder spreekt mij het vakmanschap en het gebruik van materiaal mij aan. Nog niet gesproken over de verschillende stijlen en designers.”

Opening Verzamelkramer

De vintage woonwinkel in Gorinchem is gevestigd in Molenstraat 47 D. Op zaterdag 30 april opent De Verzamelkramer officieel om 12:00 uur. De winkel is vervolgens geopend tot 17:00 uur. Neem aankomende zaterdag dus gerust een kijkje en grasduin naar hartenlust.

Wil je alvast online een kijkje nemen naar het assortiment van De Verzamelkramer, surf dan eens naar hun website, Instagrampagina of Marktplaats account. Dat raad ik elke fan van kofferbaksales en snuffelmarkten aan.

Winactie

Onlangs deelde de winkel op Instagram ook een aankondiging voor de grote opening. Die ging gepaard met een winactie. Op de valreep kun je nog kans maken op de prijs, maar wees er dan wel snel bij. De winnaar wordt al op 1 mei bekendgemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vintage woonwinkel Gorinchem (@verzamelkramer)