Maak kennis met: Damian

Hey! Ik ben Damian en met mijn filmpje wil ik je op een creatieve manier laten zien wie ik ben en wat mijn hobby’s zijn. Voor mij is er niets leukers dan met een pakkend verhaal je kijker te boeien en ik vind het super om dat nu voor GorkumTV te mogen doen. Samen met mijn vriendin woon ik al 6 jaar in het gezellige Gorinchem, maar ik ben opgegroeid in het mooie Leerdam. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in video/fotografie en ging al op jonge leeftijd aan de haal met de camera van mijn vader. Later heb ik ook de opleiding cameraman succesvol afgerond. Daarnaast ben ik een groot fan van gamen, films en series kijken. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk nieuwe speciaal biertjes uit te proberen en ik ga graag naar een festival of concert met snoeiharde rock/metal muziek. Grote kans dat je mij dus tegen gaat komen in de mooiste vestigingsstad van Nederland en je veel van mijn werk voorbij gaat zien komen op GorkumTV, ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Gorkum TV info