Gorinchem wil stukjes achtertuin terug|Ook rechter zit met camping De Put in haar maag|‘Dynamisch’ stoplicht tegen sluipverkeer in Meerkerk en Vianen|Zuid-Holland onderzoekt gang van zaken rond aanbesteding Qbuzz|‘Zorgen over lozing op Linge niet nodig’|Oranje-rondleiding voorafgaand aan Koningsdag in de Leerdamse Kristalfabriek|Pontje Steur weer in de vaart|Avri blij met scheiders: slechts 107 kilo restafval per persoon|Motorliefhebbers vieren feest en vergapen zich aan blinkende motoren|Werk Leerdammer Ruben Lopulalan te zien in museum Oss

Maak kennis met

Leroy Brood

Mensen kennen me ook wel als ‘Lerra’… of Batman… of de man achter de camera. Een geboren Gorkummer uit de jaren 90’, waar ik ook in ben blijven hangen. Als je me persoonlijk kent weet je dat ik nogal fan ben van superhelden #TeamMarvel, films, (rock)muziek & videogames. Als je me niet kent, weet je het nu. En mocht je ooit een malloot door Gorkum zien rijden die in zijn auto te hard meezingt en schreeuwt met de muziek op volumeniveau 20, dan ben ik dat.

Ik zal jullie bij Gorkum TV op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen en wie weet zie je me verschijnen voor de camera in een programmaatje of twee.

Remie Schuurman

Ik ben van mening dat je je dromen moet najagen en daarom heb ik de afgelopen drie jaar in Mozambique doorgebracht om mezelf te ontwikkelen als dolfijnentrainer. Inmiddels behoor ik tot de top zes dolfijnentrainers ter wereld. Mijn motto is dat je een dolfijn vooral zichzelf moet laten zijn. Als hij geen zin heeft om door een brandende hoepel te springen, dan hoeft het van mij ook niet. En dan hebben die kinderen in het Dolfinarium maar een keer pech. Het draait niet alleen om die kinderen. Ze moeten eens leren dat dingen in het leven nou eenmaal niet altijd gaan zoals je hoopt.

Caitlin Thiewes

Een Groningse in Gorinchem, nu alweer meer dan twee jaar. Acteren, dansen, zingen, sieraden creëren en repareren en zoete witte wijntjes drinken met vriendinnen doe ik het liefst. Voor Gorkum TV werk ik vaak achter de schermen, bedenk ik ideeën en soms voer ik ze uit als presentatrice. Momenteel bezig met het het kijken van video’s zoals internetgekkies en mastermovies zodat ik ook kan meelachen met mijn collega’s.