Leroy Brood

Mensen kennen me ook wel als ‘Lerra’… of de man achter de camera. Een geboren Gorkummer uit de jaren 90’, waar ik ook in ben blijven hangen. Als je me persoonlijk kent weet je dat ik nogal fan ben van superhelden #TeamMarvel, films, (rock)muziek & videogames. Als je me niet kent, weet je het nu. En mocht je ooit een malloot door Gorkum zien rijden die in zijn auto te hard meezingt en schreeuwt met de muziek op volumeniveau 20, dan ben ik dat.

Als nieuwe leider van Gorkum TV zal ik jullie bij Gorkum TV op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen en wie weet zie je me verschijnen voor de camera in een programmaatje of twee.

Caitlin Thiewes

Een Groningse in Gorinchem, nu alweer meer dan twee jaar. Acteren, dansen, zingen, sieraden creëren en repareren en zoete witte wijntjes drinken met vriendinnen doe ik het liefst. Voor Gorkum TV werk ik vaak achter de schermen, bedenk ik ideeën en soms voer ik ze uit als presentatrice. Momenteel bezig met het het kijken van video’s zoals internetgekkies en mastermovies zodat ik ook kan meelachen met mijn collega’s.